Voor wie ben jij verantwoordelijk?

 

Voor wie ben jij nou verantwoordelijk? Dat is iets wat mensen vaak niet weten. Maar jij bent verantwoordelijk voor niemand minder dan jezelf!

Jij maakt keuzes in het leven en jij neemt daar verantwoordelijkheid voor. Als blijkt dat de ene keuze niet helemaal de juiste was, dan neem je opnieuw een keuze. Je neemt het heft in eigen handen!

Dit geldt dus ook voor jouw loopbaan! Je hebt telkens weer de mogelijkheid om een keuze te maken! Deze keuze hoeft niet voor het leven te zijn! De keuze die je maakt is voor jou op dat moment hetgeen waar jij 100% achter staat!

Om uit te zoeken welke keuze je wilt maken, heb je soms hulp nodig. Ik kan jou deze hulp bieden. Wij gaan er samen voor zorgen dat jij een keuze kan maken waar jij 100% achter staat!

Waar ben ik voor verantwoordelijk?

Op het moment dat je geboren wordt tot het moment dat je zal overlijden hebben we allemaal een verantwoordelijkheid.

Ik zeg ook wel eens, het leven hier op aarde is te kort om niet gelukkig te zijn. Je hebt een verantwoordelijkheid naar jezelf om voor dit geluk te zorgen. Je hebt daar een keuze in!

Maar soms heb je er geen keuze in en wordt het geluk of de luchtigheid in je leven door iemand anders verstoord. Dat kunnen allerlei gebeurtenissen zijn, maar ik houd het voor nu even bij werk.

Want, wat als je niet (meer) gelukkig bent op het werk? Je bent daardoor energieloos, nors of kribbig. Je staat met moeite ’s morgens op. Praten over werk ga je uit de weg of je praat over de negatieve dingen.

Herken je hier iets van? Blijf dan nog even lezen….

Wat ziet jouw partner of gezin dan elke dag?

🚨 een persoon die niet helemaal zichzelf is?

🚨 een persoon die ongelukkig is?

🚨 een persoon die passief is?

🚨 een persoon die het leven maar over zich heen laat komen maar laat gebeuren.

Maar… jij hebt een verantwoordelijkheid! Dat is naar jouw partner of gezin toe!
Zij mogen zien dat je een proces moet doorgaan om gelukkig te zijn. Zij mogen zien dat werken ook echt heel erg leuk kan zijn. Dat je energie krijgt van werken! Zij mogen een vrolijke partner of vader/moeder hebben! Dat is jouw verantwoordelijkheid!

Maar zeker niet minder belangrijk; jij hebt ook een verantwoordelijkheid naar jezelf toe! Neem het heft in eigen handen en zorg ervoor dat je weer werkgeluk ervaart. Dat je weer energie krijgt en weer die leuke partner of vader/moeder bent. En bovenal dat je (weer) jezelf bent!


Ik wil meer weten over het droombaantraject

Wat verandert er als ik verantwoordelijkheid neem?

Er gaan zulke mooie dingen op jouw pad komen. Daarvan is het allerbelangrijkste dat jij een ontzettend leuk leven gaat lijden! 

✨ Je gaat weer met veel plezier naar jouw werk

✨ Je gaat een positief voorbeeld geven aan jouw kinderen. Je mag keuzes maken! 

✨  Je gaat weer energie krijgen, waardoor je naast je werk weer leuke dingen kan gaan doen

✨  Je gaat onwijs trots op jezelf zijn dat je het zelf hebt gedaan!

Hoe pak je weer die verantwoordelijkheid?

Hoe pak je weer verantwoordelijkheid? Door het gewoon te doen! De eerste stap is contact op nemen met mij om een sprankelcall te plannen. Vanuit daar begeleid ik  jou om de verantwoordelijkheid te pakken en de droombaan te vinden waar jij, jij mag zijn!