Je zou denken dat je je gaat vervelen als je even geen opdracht hebt. Het tegendeel is waar. In mijn vorige blog schreef ik dat mijn kracht ligt in een goed gesprek onder het genot van een kop cappuccino. Nou dat heb ik de afgelopen 2 weken waar gemaakt!
Deze gesprekken gaan uiteindelijk allemaal naar iets moois leiden, dat heb ik al ontdekt. Misschien nu niet direct naar een concrete opdracht, maar wel naar uitbreiding van mijn netwerk waarbij ik leuke mensen heb leren kennen. En deze mensen ga ik ongetwijfeld nog vaker treffen in de toekomst waarbij er dan wellicht wel een concrete opdracht op mijn pad komt.
Een paar van die gesprekken waren met recruiters. Eerlijk is eerlijk, ik had altijd een vooroordeel over recruiters: ze willen geld aan je verdienen, het liefste zo snel mogelijk, dozenschuivers etc. etc. Maar de gesprekken die ik heb gehad waren stuk voor stuk ontzettend leuke, oprechte en prettige gesprekken! Bij deze mensen zag ik de passie voor het vak: de juiste match vinden voor jou en natuurlijk ook voor het bedrijf. En die passie is iets wat ik zelf ook zo belangrijk vind en wat ik altijd wens voor mensen. De mensen die ik heb gesproken waren echt geïnteresseerd in mij.

In mij als persoon, in mij als ZZP’er en wat bij mij past. 

Naar aanleiding van een paar van die gesprekken ben ik bij een paar bedrijven geweest voor concrete opdrachten. En zoals het nu lijkt heb ik per 1 maart a.s. weer een super leuke opdracht waar ik ontzettend veel zin in heb. Wat voor opdracht dit is? Daar gaan jullie ongetwijfeld meer over horen.
Voor nu: bedankt recruiters voor het wegnemen van mijn vooroordeel. Ik hoop van harte dat er een mooie samenwerking uit gaat komen.