Ik heb door de jaren heen zo mijn ups en downs gehad met mijn gezondheid. Dit had diverse lichamelijke oorzaken, maar ook mentale oorzaken.

Ik weet hoe het is om niet lekker in mijn vel te zitten. Om dagelijks met pijn op te staan. Of om dagelijks met lood in je schoenen naar je werk te gaan waar je het echt niet naar je zin hebt. Ik had geen energie en er was ook niets om mij heen waar ik energie van kreeg.

Ik ben hier mee aan de slag gegaan. Ik heb (sport)coaches bezocht en zij hebben mij op weg geholpen en dingen laten inzien.

Fysiek gaat het vele malen beter. Ik sta niet meer met pijn op. Mijn gewicht is naar beneden gegaan en ik kan weer meedoen aan alle activiteiten die voorheen niet lukte. In mijn werk ben ik ruim anderhalf jaar geleden voor mezelf begonnen. Een beslissing waar ik nog geen moment spijt van heb gehad! Hoe fijn is het om met plezier te werken!

Nog steeds heb ik coaches om mij heen die mij begeleiden in mijn proces. Niet om aan vast te klampen, maar om mij inzichten te geven in dingen waar ik zelf niet aan dacht. Voor elke levensfase waarin je zit, is iemand die met je meekijkt en denkt helemaal niet zo verkeerd!

Mijn kennis en ervaring wil ik ook graag weer overbrengen aan jou. Ik luister, begeleid je en kijk wat er voor jou nodig is. Kan ik jou datgeen op dat moment niet bieden, dan kan ik jou in verbinding brengen met iemand die jou dit wel kan bieden. Wil jij de mogelijkheden eens bespreken, neem dan contact met mij op: 06-11151305 of mail: ingrid.kruithof@hradviesencoaching.com