Is loopbaancoaching nodig om werkgeluk te ervaren?

Is loopbaancoaching nodig om werkgeluk te ervaren? Vraag jezelf dit eens af:
Hoe vaak heb jij gedacht: ga ik dit werk nu echt voor de rest van mijn leven doen?

Hoe vaak heb jij gedacht: ga ik dit werk nu echt voor de rest van mijn leven doen?

Waarom weet ik niet precies wat ik wil? Ik wil energie overhouden aan het einde van mijn werkdag, maar ik weet niet hoe? Dan is de droombaan methode voor jou DE oplossing. Op deze pagina vertel ik je waarom je het beste voor deze methodiek kunt kiezen.

Wat is de droombaan methodiek eigenlijk?

Never settle for less! Ga niet voor een leuke baan, maar ga voor die droombaan! Dat ben je waard! Om die droombaan te vinden, hebben we de droombaan methode ontwikkelen. Deze vorm van loopbaancoaching is een traject van 5 maanden waarin we gaan ontdekken wat jouw droombaan is. Deze methode is bedoeld voor iedereen die klaar is met het akelige gevoel dat het huidige werk momenteel met zich meebrengt.

Tijdens het traject gaan wij op ontdekkingstocht naar jouw energiegevers, talenten en droombaan. Daarnaast gaan we deze droombaan handen en voeten geven door die droombaan naar buiten te brengen en te realiseren!

Waarom kiezen voor de droombaan methodiek als loopbaancoaching?

Er is reden genoeg om te kiezen om voor deze methodiek als loopbaancoaching. Na dit traject heb jij namelijk alle inzichten in jouw droombaan gekregen om echt de stap te maken naar ultiem werkgeluk!

Het traject geeft:
💫  Duidelijkheid door gebruik van werkboeken en videofilmpjes.
💫  Veel contactmomenten door 1-op-1 loopbaancoaching en feedback.
💫  Inspiratie en motivatie die aanzetten tot actie.
💫  Online community met gelijkgestemden.
💫  Onbeperkt steun via mail en/of whatsApp.

Na dit traject:
✔︎ Weet je wat jouw talenten zijn;
✔︎ Heb je ontdekt welke werkomgeving bij jou past;
✔︎ Zie je jouw ideale baan scherp voor je;
✔︎ Is jouw droombaanmindset gecreeerd;
✔︎ Heb jij energie genoeg om aan het einde van de dag te spelen met jouw kinderen.
✔︎ Heb je de sparkle terug gevonden!

Waarom moet ik een loopbaancoach inschakelen?

Waarom moet ik een loopbaancoach inschakelen? Een loopbaancoach schakel je in omdat je het beste uit het werkende leven wilt halen. Vaak zie je zelf niet waar jij energie van krijgt of wat jouw droombaan is. Je herkent het waarschijnlijk wel dat je een ander vaak heel goed advies kan geven. Je ziet dit vaak niet bij jezelf.. Dit wordt ook wel blind spots genoemd. 

Als loopbaancoach stel ik de juiste vragen en ga ik dieper in op wat ik zie gebeuren. Wil je dus echt erachter komen wat voor jou de ideale baan is, dan is loopbaancoaching de oplossing! De methodiek die ik hanteer, zorgt ervoor dat je aan het einde van het traject zoveel handvatten hebt dat jij die droombaan kan gaan uitoefenen.

Ben jij er klaar voor om regie te nemen over jouw loopbaan?

Steve jobs zei:

“If today was your last day of your life, would you want to do what you are about to do today” 

Oef, dit is best een confronterende vraag. Deze quote daagt je namelijk uit, om echt bij jezelf stil te staan. Deze quote vraagt ook om door te pakken als het antwoord voor jou nee is. Hoe eerder jij de regie pakt van jouw werkende leven, hoe langer jij kan genieten van jouw werkleven en van jouw gezinsleven.

Wie ben ik dan?

Mijn naam is Ingrid

Ik ben gecertificeerd droombaancoach. Tijdens de loopbaancoaching die ik geef, heb ik al vele mensen geholpen met hun loopbaanvraagstukken! Doordat ik gebruik maak van de droombaan methodiek heb ik alle tools in handen om jouw perfecte baan te ontrafelen. 

Ik weet hoe het is om niet op de juiste plek te zitten. Ik heb jaren geleden zelf ditzelfde traject doorlopen. Ik weet als geen ander wat de lastige onderdelen zijn en hoe ik jou hierin kan begeleiden. Ik kwam er achter dat ik een veel leukere moeder was toen ik besloot om voor mijn droombaan te gaan. Dit gevoel gun ik jou ook!

Wat is het verschil tussen mij en andere loopbaancoaches?

Het grootste verschil is dat ik dit loopbaancoaching programma zelf volledig heb doorlopen. Dat maakt het dat ik echt voor jouw droombaan kan ga. Ik doe er alles aan om ervoor te zorgen dat jij de inzichten krijgt die jij nodig hebt om werkgeluk te kunnen ervaren. Ik vind het oprecht zo zonde als je met pensioen gaat en terugkijkt op een ongelukkig werkleven. Dit ongelukkige werkleven werkte negatief door in jouw privéleven. Dat kan niet de reden waarom we hier op aarde zijn! In de korte tijd dat we hier zijn, gaan we er ook iets moois van maken!

Wat is de inhoud van het loopbaancoachings traject?

Dit loopbaancoaching traject doorloopt 14 stappen in 5 modules.

In deze stap gaan we kijken naar jouw energiegevers en jouw interesses. We kijken ook naar jouw talenten en wie jij bent als persoon. Daarnaast gaan we starten met dromen!!

Wat is nou jouw ideale werkomgeving? Dit is de stap waar we jouw droombaan in beeld gaan krijgen.

Een goede droombaanmindset is nodig om ook daadwerkelijk jouw droombaan te kunnen gaan uitvoeren. We kijken in deze stap naar de mindset killers en de smoezen. Daarna gaan we ons focussen op de mindset.

In deze stap maken we een persoonlijk profiel en een bijpassend CV. We gaan sociale media effectief inzetten en we gaan een start maken met netwerken.

Om echt handen en voeten te geven aan jouw ideale baan, gaan we vacatures zoeken en solliciteren. We maken een concreet actieplan en we gaan actie ondernemen!

Wat is de investering voor deze vorm van loopbaancoaching?

Dit zeer waardevolle loopbaancoaching traject bied ik aan voor € 2997,- (incl. BTW). Gooi ik met dit bedrag mijn eigen glazen in? Ik denk van niet! Je krijgt er namelijk heel veel voor terug! Het is life changing!

Er is niets waardevollers dan werkgeluk! Elke dag met volle energie naar het werk gaan. Elke dag energie overhouden om met het gezin of vrienden leuke dingen te doen. Op feestjes enthousiast te vertellen over jouw werkzaamheden. Wat ga jij een leuk leven leiden!

Ben je na een tijdje even de flow kwijt en wil je weer eens wat inspiratiefilmpjes terugzien? Je houdt levenslang toegang tot de online leeromgeving met de 5 modules met de daarbij behorende 14 stappen. Kortom de loopbaancoaching stopt nooit helemaal.

Wist je al dat de Belastingdienst met je mee wilt betalen?

Jouw financiële investering voor inzet van loopbaancoaching voor jouw loopbaan kan je in aangeven bij de jaarlijkse belastingaangifte. Dat betekent dat je, afhankelijk van het voor jou betreffende belastingtarief, al snel tot een paar honderd euro’s terug kan krijgen.

Hoe zet ik mijn eerste stap?

Wil jij jouw droombaan ontdekken zodat je elke dag denkt “yes, ik mag weer werken”? Wil jij aan het einde van de dag met volle energie nog iets leuks doen met jouw kinderen? Biedt de baan waar je nu in zit dit allemaal niet? 
Dan is het voor jou NU tijd om actie te ondernemen en voor jezelf te kiezen!

Klik hier om de eerste stap te maken om loopbaancoaching in te zetten voor de verandering van jouw leven. Maak vandaag nog die afspraak om een sprankelcall in te plannen. Jouw start om van je leven het mooiste leven te maken!