Toen ik mijn website startte en ik besloot een blog erop te plaatsen was mijn overtuiging dat ik elke 2 weken minimaal een blog moest plaatsen om in beeld te blijven bij (potentiele) klanten. Inmiddels is de frequentie afgenomen naar 1x in de 3 weken, 1x in de maand.

Het doel is namelijk veranderd.

Ik schrijf mijn blogs vanuit mijn hart. Elk woord wat ik schrijf heeft ook met mij persoonlijk te maken. Als ik dus iets ga schrijven omdat het moet dan zie je dit terug in mijn bewoordingen. Ik word zakelijker, je ziet minder van mij in de tekst terug en ik heb het gevoel dat mensen het minder interessant vinden.
Voor mij is werk en privé steeds meer verweven met elkaar. Waar ik het vroeger belangrijk vond om geld te verdienen, vind ik het nu belangrijk dat ik plezier in het werk heb en er energie van krijg. Als ik dat heb, dan ben ik ook een leukere vrouw en moeder thuis. Iets wat mij heel dierbaar is!
In het proces van zelfstandig ondernemer zijn, ontdek ik steeds meer waar ik plezier uit haal en waar ik energie van krijg. Ik wil deze ontdekkingstocht gaan uitbreiden de aankomende tijd. Ik heb daarbij ook besloten om weer een studie te gaan volgen, WIEHOE!!!!! Vanaf september ga ik de studie premaster Arbeids- & Organisatiepsychologie oppakken. Hoe gaaf is het om te bekijken waarom mensen zich op een bepaalde manier gedragen op het werk en dat je dan daar op in kan spelen om uiteindelijk het beste van de medewerker naar boven te halen. Zodat ook zij, net als ik, weer energie krijgen van hun werk en met plezier naar hun werk toe gaan.
Ik weet dat het een drukke tijd gaat worden en dat ik dit zonder Andre echt niet voor elkaar gebokst ga krijgen. Maar ik heb er echt zo ontzettend veel zin in!! Zoveel zin in mijn toekomst!