2018 was voor mij het jaar van de verandering. Een 2e kindje en de verandering van in loondienst werken, naar eigen ondernemer zijn.
2019 ga ik starten met een volgende verandering. Ik heb hard gewerkt om een website neer te zetten waarop ik mezelf presenteer aan de wereld. Mezelf zo profileren vind ik best wel wat. Want 1-op-1 ben ik een goede gesprekspartner. In of voor een groep, ben ik dat nog steeds, alleen vind ik dat best wel spannend. Je merkt het niet zo snel aan me, maar het is er wel.
Dus jezelf zo neerzetten op internet, wetende dat er straks mensen naar jouw website gaan en direct een oordeel over je hebben, vind ik dus best wel een ding! Is straks jouw directe oordeel dat ik jou onvoldoende te bieden heb, dan nodig ik je graag uit om toch dat kopje koffie te drinken met me waarbij we met een 1-op-1 gesprek wellicht tot een andere conclusie kunnen komen.
Naast deze website ben ik ook bezig geweest met een nieuw logo. Met het ontwerpen van logo’s ben ik dus niet creatief en heb ik de hulp ingeschakeld van StormConcept. Zij heeft mijn idee├źn en persoonlijkheid weten om te toveren naar twee logo’s die echt bij mij passen.
Voor mijn HR advies activiteiten:
cropped-DEF_logo_oker-wit.jpg
en voor mijn coaching activiteiten:
DEF_logo_groen-wit
Ik ben er meer dan blij mee en voor mij is vandaag, 2 januari 2019, het startpunt om te gaan sparkelen!