Het is begin juni. Ik zit nog volop in mijn huidige opdracht, maar toch denk ik na over wat ik na deze opdracht wil gaan doen. Ik heb nu 2 opdrachten gehad die ik beide met veel plezier heb gedaan en nog steeds doe. De eerste opdracht was een opdracht waar ik een HR afdeling draaiende moest houden totdat er een nieuwe medewerker begon. Daarnaast sparde ik met de nieuwe HR business partner om invulling te geven aan haar nieuwe rol. Mijn tweede opdracht is een opdracht waar ik het functiehuis neer moet zetten. Door de snelle ontwikkeling van de organisatie is dat nog niet zo makkelijk. Maar door veel in gesprek met de mensen te zijn en te blijven, wordt dit straks op een goede manier neer gezet.
Door deze twee opdrachten, coaching en intervisies leer ik ook mezelf steeds beter kennen. Ik weet steeds beter wat ik leuk vind en wat ik minder leuk vind om te doen. Zoals jullie in mijn afgelopen blogs ook wel hebben gelezen, wil ik graag het beste in de mens naar boven halen. In mijn ideale wereld heeft iedereen werk waar hij/zij ontzettend blij van wordt en waar men energie van krijgt.

Without passion you don’t have energy. Without energy you have nothing.

Ik zou het zo gaaf vinden als ik daar een (kleine) bijdrage aan kan leveren! Ik wil me dan ook graag daar meer op gaan richten met het zoeken naar een nieuwe opdracht.
Ter voorbereiding op wat er gaat komen en voor mijn eigen ontwikkeling ga ik de opleiding DISCOVER doen in Juli waarbij ik gecertificeerd word om de Gedrag-, Drijfveren- en Talentenanalyse bij mensen uit te voeren. Met deze methodiek krijgt men beter inzicht in hoe men zich gedraagt, wat iemand wil of nastreeft en wat men goed kan. Als dit inzicht er is, kun je daarmee aan de slag om jezelf te ontwikkelen zodat ook jij kunt gaan doen wat je leuk vindt. En dat je daar dan ook nog geld mee gaat verdienen, hoe gaaf is dat!
Toch blijft het daar niet bij en ga ik nog een verdiepingsslag maken. In mijn vorige blog had ik dit al even aangestipt, maar ik ben aangenomen voor de opleiding premaster Arbeid- en Organisatiepsychologie aan de Open Universiteit. Deze opleiding is er echt op gericht om nog beter inzicht te krijgen in de psychologie van de mensen in relatie tot arbeid. Wat heb ik er zin in om daar mijn tanden in te zetten zodat ik mensen straks nog beter kan gaan helpen.
Dan kom ik toch nog even terug op september. Vanaf september ben ik voor ongeveer 28 uur in de week beschikbaar om weer mooie dingen neer te zetten. Ben of ken jij een organisatie die mijn hulp goed kan gebruiken om de medewerkers in hun kracht te zetten. Bel, app of mail mij om in contact te komen.