Donderdagavond 31 januari 2019, 18.45 uur. Ik lever mijn druppel in en loop het gebouw uit. Ik kijk nog even achterom en er verschijnt een lach op mijn gezicht.

De kop is er af, mijn eerste opdracht is afgerond!

Een afscheidsborrel met daarbij mooie woorden en een persoonlijke noot van de medewerkers doet mij beseffen dat ik geboft heb met zo’n goede eerste ervaring als zelfstandige. Ik heb wat kunnen betekenen voor het bedrijf en voor de mensen en dat vind ik toch wel het mooiste wat er is.
Nu is het tijd om weer verder te gaan. De vraag is nu nog even waar naar toe. Berichten op LinkedIn en mijn website hebben als gevolgd dat ik gevonden word door recruiters en andere zelfstandige HR-adviseurs. Netwerk-koffiedrink-momenten staan voor aankomende week. Ik heb er zin in. Mijn kracht ligt namelijk bij het voeren van een goed gesprek onder het genot van een kop cappuccino. Dan leer je mij echt kennen.
HR Intervisie
Daarnaast is het actief zijn op LinkedIn een ander mooi initiatief met zich mee gebracht. Afgelopen week is er een HR Intervisiegroep is gestart. Mensen die deelnemen aan het HR proces, op welke manier dan ook, komen 1x per 2 maanden bij elkaar om de actualiteit op ons vakgebied of casussen op het werk te bespreken. Erg leuk en leerzaam. Daarnaast is uitbreiding van je netwerk natuurlijk altijd goed! Maar onze Intervisiegroep mag nog groter worden zodat alle HR aspecten gerepresenteerd worden. Dus ben jij werkzaam als: recruiter, opleidingsadviseur, arbeidsjurist, casemanager/verzuimmanager, salarisadministrateur of ben jij franchise ondernemer van een uitzend- of recruitmentbureau, en vind jij het leuk en interessant om deel te nemen aan deze Intervisiegroep? Neem dan contact met mij op! De bijeenkomsten zijn in omgeving Zwolle / Brummen.
Ik drink mijn cappuccino op in de koffiegelegenheid waar ik al de hele morgen zit te werken en ga mij vanmiddag aansluiten bij mijn gezin voor een gezellig middag! Fijn weekend allemaal!