24 september 2018

Jeetje daar sta ik dan. Ga ik het echt doen? Ja, ik ga het echt doen. Ik ga mij inschrijven bij de Kamer van Koophandel.
Waar ik als klein meisje al van droomde werd vandaag werkelijkheid. Ik ga voor mezelf beginnen! Ik ga de dingen doen die ik leuk vind. Hoe mooi is het om bedrijven en mensen te helpen om verder te komen. Ik vind dat mooiste wat er is. En weet je wat ik dan misschien nog wel mooier vind? Als ik uiteindelijk niet degene ben geweest die daadwerkelijk heeft gezegd wat men moet doen, maar dat ze er, samen met mij zelf achter zijn gekomen.
Ik ben er van overtuigd dat je alleen dan een beweging in een bedrijf of in jezelf kan laten plaats vinden. Wat ben ik blij met mijn verandering en dat ik nu zelf in beweging kan komen om mijn droom na te jagen.

Hier ben ik dan: Ingrid Kruithof – HR advies & coaching